Dancs Béla az öccsére hagyta a csapatot

Nemcsak a távolból szemlélődő Dancs Béla, hanem Hricskevics Sándor (pirosban, balra) is távozott a mándoki csapattól
Nemcsak a távolból szemlélődő Dancs Béla, hanem Hricskevics Sándor (pirosban, balra) is távozott a mándoki csapattól - © Fotó: Sipeki Péter
Mándok – Az edzőcsere mellett három játékos is távozott a mándokiaktól.

Zsinórban három vereséget szenvedett a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú bajnokságban szereplő mándoki futballcsapat, amelyek közül különösen a két hazai, a Baktalórántháza (1–2) és a legutóbbi Tuzsér (0–2) elleni volt fájó. A szombati vereséget követően Dancs Béla edző a tőle megszokottól is jobban kiakadt, és a nyilatkozatában gyakorlatilag lemondott posztjáról.

Ezt hét eleji megkeresésünkre megerősítette, hozzátéve, hogy az elnökség is elfogadta a döntését, amelyhez nem is elsősorban a vereségek, hanem a futballisták hozzáállása vezetett. Az utód pedig? Családban marad, hiszen a technikai vezető, az eddigi edző öccse, Dancs Attila irányítja a csapat szakmai munkáját a bajnokság befejezésééig.

– Nem tudom, hogy a bátyámmal volt-e bajuk a játékosoknak vagy mással, mindenesetre néhányuk mentalitásával és küzdőszellemével valóban gondok akadtak – mondta Dancs Attila. – Ezen szeretnénk változtatni a hátralévő mérkőzéseken. A bajnokság előtt a harmadik hely megszerzését tűztük ki célul, ez három fordulóval ezelőtt még reálisnak tűnt, mostanra viszont eltávolodtunk tőle. Így aztán azt szeretnénk, ha tisztességgel befejeznénk a bajnokságot, miközben a játékoskeret létszáma is megrövidült.

A múlt heti vereség után ugyanis a csapat három kárpátaljai játékosa, a házi góllövőlistát vezető Hricskevics Sándor továbbá Ivan Szkunzjak és Pahomov Sándor is bejelentette, hogy a továbbiakban nem áll a mándokiak rendelkezésére…

Címkék: , , ,hirdetés