DEAC: Ivosev Tamáson nem lesz teher pénteken

Ivosev korábban 3X3-as kosárlabdában „utazott”
Ivosev korábban 3X3-as kosárlabdában „utazott” - © Fotó: Delfinek.hu
Debrecen - Ivosev Tamás az elmúlt héten csatlakozott a DEAC kosárlabda-csapatához. A 2017–18-as bajnokság legjobbja a 3×3-ról váltott át a nagypályás kosárlabdára. Ivosevvel a Kaposvár elleni bajnokiról is beszélt a gárda honlapjának.

A játékos Szolnokon még érezhetően kereste a ritmust.

– Szerintem hamarabb fogok átállni, mint azt előzetesen vártam. Az öt az öt elleni játékban elég volt egy hét, hogy felvegyem a ritmust, inkább az új csapattársakat kell megszoknom, hiszen a srácok már közel négy hónapja dolgoznak együtt. Az első hét mindig nehéz, az orvosi vizsgálatok, a költözés és egyebek miatt nem könnyű felpörögni. Szolnokon nem vállaltam sok dobást és egy-egyet, de tudom, hogy a jövőben sokkal több felelősségem lesz. Összességében ezt a két hetet szántam arra, hogy megszokjam az új közeget, és ezt pénteken szeretném is bizonyítani – mondta Ivosev, aki a debrecenieknek a tavalyi csapata ellen fog bemutatkozni.

– Úgy készülök, mint minden mérkőzésre, az, hogy ott játszottam, és sok barátom is van ott, nem befolyásol semmit. A meccsekre mindig úgy tekintek, mint egy háborúra, pénteken is harcolok és megteszek minden tőlem telhetőt, utána majd lehet barátkozni. Az évek során megtanultam profin kezelni ezeket a dolgokat, nem lesz rajtam emiatt különösebb teher, és természetesen DEAC-győzelmet várok.

HBN


Milos Boriszov (labdával) 18 pontot szórt
Debrecen - A hazaiak ellen csak fellángolásai voltak a cívisvárosiaknak. Mindkét együttes a legerősebb összeállításban készülhetett a mérkőzésre, a debreceniek új igazolása, Ivosev Tamás pedig máris a kezdőcsapatban kapott lehetőséget. Tóth Ádám közelijével indult a találkozó, melyre Amigo, majd ...
hirdetés