Defektet kaptak az úton

Nyíregyháza, Tokaj – Felavatta az új Nyíregyháza–Tokaj kerékpárutat a napokban Bring­Ádám és csapata.

– Félszázan indultunk (kerékpár)útnak a minap reggel kilenckor a Kossuth térről, napsütésben, jó hangulatban. Nagyon sokan várták már, hogy együtt tegyük meg ezt a nagyszerűnek ígérkező utat – idézte fel a történteket Roma Ádám.

A kerékpározás és más sportok, illetve a szabadidős tevékenységek népszerűsítését, a természetjárást, az egészséges életmódra nevelést és az állatvédelmet egyaránt szívügyének tekintő BringÁdám Egyesület elnöke így folytatta élménybeszámolóját: – Odafelé háromszor tartottunk pihenőt, Nyírteleken, Virányoson és Rakamazon. Mindenki elégedett volt a bicikliút minőségével, egyszerűen élmény volt rajta gurulni!

– Délben már Tokajban állomásoztunk. Leparkoltuk a drótszamarakat, majd fagylaltoztunk, lángost ettünk és vártuk, mikor indul el a hajó.

Egy órakor szálltunk vízre, s közel két órán át gyönyörködhettünk a tájban a fedélzetről. A délutáni hazautat egy-két defekt „színesítette”, de felkészült csapatunk orvosolta a problémákat. Az esti órákban tértünk haza, a megyeszékhelyre, sok élménnyel s 80 letekert kilométerrel.

KM-PI
hirdetés