Pénzt lopott a demecseri kocsmában – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. szeptember 4-én történt rendőrségi eseményeiből.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. szeptember 4-én a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 31 éves nyíregyházi férfi járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll. Az egyenruhások a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 46 éves demecseri lakos ellen. A férfi 2018. szeptember 4-én egy demecseri sörözőben készpénzt tulajdonított el egy helyi lakos pénztárcájából. A rendőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

A záhonyi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2018. szeptember 4-én egy 43 éves ukrán állampolgár. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a külföldi férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Demecser.
SZON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés