Szuperhős-kiképzést kaptak a demecseri gimisek

Izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokat kellett megoldaniuk a lelkes és fáradhatatlan
Izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokat kellett megoldaniuk a lelkes és fáradhatatlan - © diákoknak Fotó: iskola
Demecser – Az angol témahét ezúttal a hősök világába kalauzolta el a lelkes, fiatal érdeklődőket a demecseri gimiben.

Egy héten keresztül minden délután játékos angol nyelvi vetélkedőkön vehettek részt a Demecseri Oktatási Centrum gimnáziumának diákjai, Pinte Beáta és Schäfer Valéria angoltanárok szervezésében, kiknek munkáját a diákönkormányzat tagjai is segítették.

Csapatokat verbuváltak

Az első napon kiválasztották a csapatkapitányokat, illetve megszülettek a csapatok. Az idei program a szuperhősökről szólt, így velük kapcsolatban kellett izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokat megoldaniuk a lelkes és fáradhatatlan diákoknak. Például a testrészeikről kellett felismerni a legendás alakokat, vagy éppen össze kellett párosítani a szuperhősök karakterét színészük nevével. Levetítettek a résztvevőknek különböző filmjeleneteket is, a teendőjük az volt, hogy minél több DC-s vagy MARVEL-es hőst ismerjenek fel. Nemcsak szellemi, de fizikai teljesítményüket is megcsillogtathatták a csapatok, hiszen az iskola tornacsarnokában vetélkedőt rendeztek.

Sorversenyeken mérettettek meg a tanulók, valamint szuperhős-kiképzésben részesültek. A diákok értékelték is a hetet az általuk öt legjobbnak ítélt feladat kiválasztásával. A zárónapon kihirdették a győztes csapatot és minden résztvevő Szuperhős Akadémia bizonyítvánnyal lett gazdagabb.

– Szabó Dóra (11. a), Demecseri Oktatási Centrum gimnáziuma –Demecser.
SZON.HU


hirdetés