Demecseri beteg gyermek vár segítséget

Demecser – A kisfiú betegen, bőrbetegséggel született. Túl vékony a bőre, állandóan hámlik. Kezelése során a gyerek lába megsérült. Elszakadt az Achilles-ín. Ennek következtében Budapesten a Heim Pál Gyermekkórházban megműtötték.

Váradi László, a demecseri polgárőrség vezetője egy nehéz helyzetben lévő polgárőr társa, Teremi András családja megsegítésére kérte a Kelet-Magyarország közreműködését. Teremi András Demecserben postás, a szabad idejében polgárőr. Fizetése alig haladja meg a minimálbért. Felesége GYES-en van otthon a beteg kisfiúkkal.

A kisfiú betegen, bőrbetegséggel született. Túl vékony a bőre, állandóan hámlik. Kezelése során a gyerek lába megsérült. Elszakadt az Achilles-ín. Ennek következtében Budapesten a Heim Pál Gyermekkórházban megműtötték. A sérült láb deformálódott (megrövidült, a lábfeje kisebb lett), ezért és a további kezelések miatt (gipszelés és sínezés) hetente kell Budapestre szállítani. Ennek költségét a szülők nem tudják fedezni, ami havi 100 ezer forint. Az önkormányzattól egyszeri rendkívüli segélyt, közgyógyellátási igazolványt, illetve a Magyar Posta alapítványától 50 ezer forintot kaptak.

Polgárőr társaim nevében a család megsegítését kérjük a jószándékú és áldozatra képes emberektől – írta Váradi László.

A család számlaszáma: 68700236-14005558.

Kapcsolódó cikkek:

– Lefler György –
hirdetés