Derrick újra szimatol

Derrick újra szimatol
Júliustól új, Magyarországon eddig nem sugárzott epizódokkal folytatódik a Derrick a Duna Televízióban.  Kapcsolódó fórum téma

Minden idők egyik legnépszerűbb német bűnügyi sorozata a világ 102 országát hódította meg, II. János Pál pápa kedvenc tévéműsorai közé tartozott.

Az ötven új részben akciódúsabbak a jelenetek, bonyolultabbak az ügyek, gyorsabbak az autók és modernebb a környezet – Derrick azonban továbbra is az eddig megszokott, higgadt, megfontolt nyomozó szerepében tűnik fel.

Stephan Derrick (Horst Tappert) és Harry Klein (Fritz Wepper), a müncheni rendőrkapitányság gyilkossági csoportjának munkatársai 1974 és 1998 között 281 részben nyomoztak, a két főhős pedig már a nyolcvanas években igazi rajongótáborral rendelkezett Magyarországon.

A Duna Televízió nézői közel két éve hétről hétre újra figyelemmel kísérhetik Derrick munkáját. Az idősebb nézők eddig nyolcvanöt részen keresztül nosztalgiázva eleveníthették fel a korábban már látott epizódokat, a fiatalok pedig képet kaphattak, milyen is volt az élet a hetvenes és nyolcvanas évek Németországában.

Júliustól Magyarországon eddig még nem látott, a kilencvenes években készült epizódokkal folytatódik a népszerű német bűnügyi sorozat a Duna Televízióban.
hirdetés