Helyi közélet

2016.04.19. 08:13

Árokba borult járművek adtak munkát a tűzoltóknak – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. április 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy magyar rendszámú, rakomány nélküli nyerges vontató az út menti árokba borult hétfő délelőtt Kisvárda és Kékcse között. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, miután minimális üzemanyag, motorolaj és akkumulátor sav is szivárgott a járműből. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy negyven négyzetméter alapterületű, vályogfalazatú, cserépfedésű lakóház hétfőn este Nyírcsaholyban, az Újtanyán. A mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

Egy személygépkocsi az út menti árokba hajtott hétfőn este Nyírtass belterületén, a Dózsa úton. A jármű vezetőjét a kisvárdai hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd a gépkocsit áramtalanították. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Kékcse, Kisvárda – Egy üres tartálykocsi haladt Kékcse felől Kisvárda irányába. Nem hivatalos értesülés szerint egy személygépkocsi előzés után a tartálykocsi elé vágott, a vontatmány sofőrje emiatt haladt le jobbra az útról, majd a laza padkán megbillent és az árokban az oldalára borult.

Nyírtass – Hétfő este, egy munkába tartó polgárőr vette észre, hogy Nyírtass Pátroha felőli végén, a sötét útszakaszon egy gépkocsi van az árokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában