Diákoknak szerveztek börtönlátogatást Nyíregyházán

Diákoknak szerveztek börtönlátogatást Nyíregyházán
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A bűnmegelőzési szakemberek továbbra is kiemelt hangsúlyt fektetnek az iskolai színtérre irányuló prevenciós tevékenységre.


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársai a D.A.D.A program keretén belül 2017. április 11-én börtönlátogatást szerveztek a nyíregyházi Kodály Zoltán Általános Iskola 8. osztályos tanulói részére. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai rövid történeti ismertetést követően az elítéltek mindennapjaiba engedtek betekintést, miközben körbevezették a diákokat a zárkákkal teli folyosókon.

A program célja az volt, hogy a fiatalok megértsék és lássák, hogy az egyes jogsértő cselekmények elkövetői részére kiszabott, akár több éves szabadságvesztés büntetést hol, milyen körülmények és feltételek mellett kell letölteniük.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés