Digitális program indul

Nyíregyháza – Ahogy arról korábban beszámoltunk a Digitális Jólét Program legújabb eleméről, amely a 65 év feletti idősebb nemzedéknek szól.

Az olvasók értesülhettek arról is, hogy a digitális kompetenciafejlesztési képzési program a közeljövőben indul el, az ingyenes tanfolyamokhoz segédanyagokat is biztosítanak.

Jelentkezni és bővebb információkat kapni Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban a Szabadság tér. 2. sz. alatt személyesen, vagy telefonon a 42/ 598-88-as számon lehet. A szakemberek fogadják az elektronikus leveleiket is. A Digitális Jólét Program pontok, más néven bázishelyek a programban résztvevő településeken is elérhetők lesznek, általában könyvtárakban, faluházakban, művelődési házakban. Tájékozódjanak, keressék a korábbi eMagyarország pontokat, új néven a Digitális Jólét Pontokat.

KM


Számítógép és internet: képzések idősebbeknek
Nyíregyháza – Felgyorsult világunkban a digitális fejlődés hatásai alól senki sem vonhatja ki magát: sem a gyerekek, sem a családok, sem a vállalatok – de még az idősebb nemzedék tagjai sem, akiknek, ha szeretnének tájékozottak lenni, e-maileznének a gyerekeikkel vagy videoüzenetet küldenének az uno...
hirdetés