Díjszedés: az idén már csak egyszer csengetünk

Nyíregyháza – December második felében, az ünnep időszakában nem szeretnénk zavarni a meghitt perceket.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is egy alkalommal keresik fel kézbesítőink a decemberi és januári Kelet-Magyarország előfizetési díjakkal a számlát készpénzben, havonta rendező előfizetőinket. Kérjük, segítsék kollégáink munkáját, s ha egyben rendezik a kéthavi előfizetést, az ünnepek alatt már nem kell zavarkodnunk a díjszedéssel.

Több, mint egy újság

Akik csoportos beszedési megbízással, bankon keresztül utalják át az előfizetési díjat, ebből semmit nem érzékelnek majd, az ő számlájukat továbbra is havonta terheljük. Azt szeretnénk, ha lapunk a megszokott módon szolgálhatná olvasóinkat, járulhatna hozzá a jó hangulathoz az év végi, gazdag ünnepi számaival, és természetesen a Kelet-előfizetéshez kapcsolódó előnyök sokaságával.

Ahogyan azt olvasóink már megszokhatták, a megyei napilap előfizetésével együtt számtalan kedvezményt is igénybe vehetnek egész évben, legyen szó kultúráról, szórakozásról, különböző vásárlásokról. Nem lesz ez másképp 2019-ben sem. Jövőre is számos könnyűzenei koncertre, show-műsorra vagy gyermekprogramra juthatnak el kedvezményes áron a Kelet-Magyarország segítségével.

Természetesen, továbbra is hasznos információkkal, érdekes olvasnivalókkal, számtalan magazinnal, péntekenként tévéműsorral, hétfőnként a hétvégi sportesemények részletes eredményeivel szolgálunk széles olvasótáborunknak.

Hűségkártya előnyök

A hűség elsősorban érzelmi kérdés, ám olykor azt is mondhatjuk rá: kifizetődő. Mindkettőt ötvözi a Kelet-Magyarország új Hűségkártyája, amellyel a lap hűséges előfizetői iránti tiszteletünket és megbecsülésünket szeretnénk kifejezni kedvezményes vásárlási lehetőséggel, megannyi termékre és szolgáltatásra.

Büszkék vagyunk olvasótáborunk évek, évtizedek óta hűséges tagjaira, ezért Hűségkártya programunkat teljesen megújítjuk. Növeljük az elfogadóhelyek számát, célunk a megye lefedése, sőt, egy még szélesebb körű szolgáltatás küszöbéhez érkeztünk. Külön szeretnénk kedvezni az autós társadalomnak – az új program részleteiről hamarosan tájékoztatjuk olvasóinkat!

KM
hirdetés