Döbbenetes videó: 17 métert repült a Sóstói úton elgázolt lány, de ő a fa tetejére repült csizmája miatt aggódott

Akt.:
Döbbenetes videó: 17 métert repült a Sóstói úton elgázolt lány, de ő a fa tetejére repült csizmája miatt aggódott
© Forrás: blikk.hu
Nyíregyháza – Ezt meg hogy élte túl? Biztonsági kamera rögzítette a brutális balesetet: a Sóstói út és az Etel köz sarkán a zebrán gázolta el a gyalogost egy furgon. Szegény lány lerepült cipőjét az egyik közeli fa legmagasabb ágain találták meg – írja a blikk.hu.

Miután a 88 éves sofőr láthatóan fékezés nélkül elütötte, a lányt rögtön kórházba szállították, ám ő mindvégig ragaszkodott a csizmájához, amit végül a Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület halászott le a fáról.

– Amikor beérkezett a telefonhívás, nem akartunk hinni a fülünknek, hogy egy csizma miatt kell kivonulnunk – mondta Vincellér Tibor, az egyesület elnöke a Blikknek. – Ez a fél pár lábbeli nagyon oda vágyott a fa tetejére. Mire lepiszkáltam a faágról, amelyen megrekedt, egy másikra esett, így onnan is „menteni” kellett. A fáról leütögetve a csizmát, mindenki döbbenten nézett: a szárából ugyanis egy fél pár zokni is kiesett – nevetett Tibor.

A lány vélhetően a sokkos állapota miatt ragaszkodott ennyire a csizmához, hisz ilyenkor nehéz felmérni, milyen helyzetbe is kerültünk.

A Blikk ábrát is készített, amin az látszik, hol ütötte el a fiatal lányt a furgon, és a baleset helyszínétől milyen messze landolt a lány csizmája:

Grafika: Séra Tamás Grafika: Séra Tamás ©

Forrás: blikk.hu
hirdetés