Döbbenetes videó: Ketrecben lebegő szexi pornósztárra támadt a cápa

Akt.:
Döbbenetes videó: Ketrecben lebegő szexi pornósztárra támadt a cápa
USA – Molly Cavalli pornósztár gondolt egyet, és a kamerák előtt a cápák közé merült egy cápaketrecben – ám az akció nem sült el túl jól. Az egyik méretes ragadozó rátámadt a formás testű lányra, aztán folyt is a vér. A felvételt hamar felkapta a net, ám mintha lenne egy kis bibi vele…

A nézők szerint ugyanis megrendezett videóról van szó. Molly Cavalli ezt tagadta, még a bokáján lévő sérülést is megmutatta.

Ám most előlépett egy rutinos búvár, Bryce Rohrer, a Florida Shark Diving operátora, aki azt állítja, trükk az egész, korábban őt is megkereste a filmstúdió és a pornószínésznő, hogy segítsen egy trükk felvétel elkészítésében, amiben egy megrendezett cápatámadás is szerepet kap – állítólag még műsebekről készült képeket is küldött neki a színésznő, hogy megmutassa, hogy fog kinézni majd a támadás nyoma – ám a férfi végül visszautasította, hogy segédkezzen az akcióban. Ám úgy tűnik a videó mégis elkészült.

Forrás: mirror.co.uk.


Videó: A pasi kitalálta, hogy lebirkóz egy cápát a kamera előtt – Hülye ötlet volt (18+)

Viszonylag kevés embernek jutna eszébe, amikor egy hatalmas cápát lát úszkálni a hajónál, hogy a vízbe veti magát és lebirkózza a ragadozót. Ez a pasi megtette. De vélhetően nem tenné meg újra.
hirdetés