Döbbenetesen eltorzult a nyíregyházi kislány gerince, kilátástalan helyzetbe került a család

Akt.:
Döbbenetesen eltorzult a nyíregyházi kislány gerince, kilátástalan helyzetbe került a család
Nyíregyháza – Puskás Julianna egy nyíregyházi anyaotthon lakója, ahova 3 gyermekével két hónapja költözött: hatéves kislányát, Timikét októberben műteni kell, ám hiába ingyenes a gerincműtét, a helyzetük kilátástalan.

– Két hónapja élünk itt, a gyermekeimmel. Timikém műtétje viszont nagy változást jelent az életünkben: a beavatkozás után nem fogunk tudni itt gyógyulni, hiába gyönyörűen felújított a hely, szép környezetben – mondta az anyuka, aki Facebook oldalán kért segítséget az emberektől.

Timikének steril környezetre lesz szüksége a műtét után, ám az ellátásához szükséges felszerelést nem tudja egyedül előteremteni Juli.

– Maga a műtét ingyen van, de nem tudok neki kellőképpen bevásárolni, mire kórházba kerül. A testvéreit sem hagyhatom itthon üres hűtővel, hiszen hetekig leszünk kórházban – folytatta az anya. Juli eddig volt férjénél lakott, akivel ugyan próbálták megjavítani kapcsolatukat, hogy együtt, biztonságban maradhassanak, de nem jártak sikerrel. Így került az otthonba gyerekeivel, és ezért szorul arra, hogy nyíregyházi lakhatásra gyűjtsön. – Rendszeres gyermekvédelemre nem vagyok jogosult, mert 6 órában dolgozom, hiszen anélkül még jobban felkopna az állunk. Lakást nem igényelhetek, és akárhova fordultam eddig segítségért, elutasítottak, vagy még választ sem kaptam. Úgy érzem, nincs más lehetőségem: végső elkeseredésemben Facebookon kérek segítséget, és megosztásokat – írta az anyuka.

Timike műtétje elkerülhetetlen. A kislány csonthiányosan született, hiányzik egy oldalbordája, és még kisbabaként eltört két másik bordája, ami később rosszul forrt össze. Az orvos ráadásul azt nyilatkozta, hogy várhatóan nem is lesz elegendő egyetlen beavatkozás, műtétek sora várhat a kislányra.

Számlaszám:
Balogh Tímea. OTP Bank: 11773449-02282884
IBAN.HU 43-1177 3449-02282884-0000-0000

Forrás: Blikk.hu
hirdetés