Uncategorized

2012.05.09. 15:29

Dupla születésnap a Korzóban

Immár 4. születésnapját ünnepli a Korzó Bevásárlóközpont május 12-én, szombaton, melyhez partnerként csatlakozott az első születésnapját ünnepelő Rádió1 is.

Immár 4. születésnapját ünnepli a Korzó Bevásárlóközpont május 12-én, szombaton, melyhez partnerként csatlakozott az első születésnapját ünnepelő Rádió1 is.A rendezvényen gazdag születésnapi programmal várnak kicsit és nagyot egyaránt. A 3. emeleti összekötő hídon 10 órától a Fogi Színház: Doktor Bubó című mese előadását tekinthetik meg a látogatók, melyet 11-14 óra között az "A" épület földszinten színes kézműves foglalkozás követ.

A Korzó téren felállított nagyszínpadon a programok 14 órakor kezdődnek az Y2K, a T-Dance és a Street Dance Hip-Hop Tánciskolák fellépésével, amit 15 órától a tini lányok kedvence, Fluor, majd nagyszabású divatshow követ, ahol a bevásárlóközpont üzletei bemutatják a tavaszi/nyári kollekció legújabb darabjait. 16 órától Zentai Edit gondoskodik a szülinapi buli hangulatáról, 17.30 órakor pedig a megasztárból ismert Tóth Gabi szórakoztatja majd a közönséget.

18 órától közjegyző jelenlétében kisorsolják a születésnapi nyereményjáték fődíjának, az 1 millió forint értékű Korzó Ajándékutalvány szerencsés nyertesét.

A hangulatot tovább fokozza a 2 Step Tánciskola jubileumi táncgálája, amit 19 órától a szülinapi buli csúcspontjaként utcabál zár a Rádió 1 DJ-k és Hamvai PG partyjával egészen 22 óráig.

A bevásárlóközpont üzletei 22 óráig hosszabbított nyitvatartással és extra kedvezményekkel készülnek kedveskedni ezen a napon látogatóiknak.

A rendezvényen a színpadi programok mellett vidámpark, kézművesek vására és arcfestő várja az érdeklődőket.

A programokon való részvétel ingyenes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!