„Dögledék van benned, dögszagod van!” – A lány szerint megfertőzték, majd meg is alázták a kórházban (18+)

Akt.:
„Dögledék van benned, dögszagod van!” – A lány szerint megfertőzték, majd meg is alázták a kórházban (18+)
Fejér megye – Szörnyű kálvárián kellett keresztülmennie Jenny-nek, aki – túllépve pajzsmirigyproblémáin – 45 kilótól szabadult meg és korrekciós műtétre jelentkezett a kórháznál. Ám a beavatkozásba nem várt hiba csúszott…

2014 szeptemberében műtötték meg, majd pár nap után hazaengedték a Fejér megyei kórházból, de hamarosan piros foltok jelentek meg a hasán lévő vágáson – mesélte a Bors-nak Jenny. – Az egyik éjjel rosszul is lett, a seb pedig gennyesedni kezdett. Ám az igazi megpróbáltatások csak ezután vették kezdetét.

Amikor visszament a kórházba, kiderült: két veszélyes baktériummal is megfertőződött a lány a műtét során. Jenny elmondása szerint az orvos ennek ellenéri végig rendkívül megalázóan viselkedett vele, amikor egyik nap a sebét tisztította, nemes egyszerűséggel közölte: „Dögledék van benned, dögszagod van!”

– Azt is hozzátette: jobb, ha sétálok, különben meghalok. Mindezt az édesanyám füle hallatára – mondta a lány.

asap

Két hét után hazaengedték a kórházból, a felépülése 3 hónapot vett igénybe. Próbált peres úton elégtételt venni, de nem járt sikerrel, mivel az orvosok “teljesen összezártak”.

– A sebem továbbra is problémás, de nem merik újraműteni, mivel rendkívül rizikós lenne – mondta Jenny, aki azt állítja, az érintett kórházban nem látják el rendesen az ügy óta.

Forrás: borsonline.hu
hirdetés