Döglégy és a Kartel ismét nálunk pörget

Ganxsta Zolee és a Kartel bemutatja: K.O. Turné, második menet március 17-én Nyíregyházán
Ganxsta Zolee és a Kartel bemutatja: K.O. Turné, második menet március 17-én Nyíregyházán - © Fotó: Facebook
Nyíregyháza – A rapper és csapata visszatér, hogy apró darabokra szedje a házat a megyeszékhelyen.

Vannak kis hazánknak olyan kultikus zenekarai, melyeket nem kell bemutatni – ilyen a Ganxsta Zolee és a Kartel is. Évente legalább egyszer útba ejtik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét: a legközelebbi bulira már nem kell sokat várni, hiszen március 17-én, jövő hét szombaton begördül Nyíregyházára a szabadszájú gengszter rapper és csapatának busza, hogy a K.O. Turné második menetében életet pofozzanak a helyi közönségbe.

„A nyíregyi bulik mindig legendásra sikeredtek, ne legyen ez most sem másként, és szedjük szét a házat apró darabokra!” – üzente Ganxsta rajongóinak a Facebook-on. A formáció elsősorban a tavaly augusztusban napvilágot látott K.O. című lemez számaival érkezik, de minden bizonnyal a régi nóták közül is előkerül egy-kettő – legalábbis a Jégre teszlek albumról tuti, hiszen Döglégyék az előző évben ünnepelték a korong megjelenésének huszadik évfordulóját.

Lóri B. visszatért

Január közepén került fel a videomegosztó oldalakra a Legendák című klip, amiben az illusztris vendégek mellett feltűnik egy rég nem látott arc a múltból.

„Direkt olyan dalt választottunk, amiben Lóri B. is közreműködik, aki nemrég tért vissza az anyahajóra. Sokat gondolkodtunk egyébként azon, hogy ne ez legyen-e az album címe is – Legendák” – nyilatkozta nemrégiben Big Daddy Laca a rockstar.hu-nak. Nos, reméljük, az elveszett (fekete) bárány is színpadra lép a nyíregyházi Club Hollywoodban. A szórakozóhely este nyolckor nyitja meg kapuit a fanok előtt, akiket az Uzipov izzít ideális hőfokra Ganxsta Zolee és a Kartel számára.

– CsA –
hirdetés