Dolgoztak, most arathatnak

Látványban nem lesz hiány! A nyíregyházi egyesület tagjai pedig sikeres szereplésben reménykednek
Látványban nem lesz hiány! A nyíregyházi egyesület tagjai pedig sikeres szereplésben reménykednek - © Fotó: tudósítónktól
Nyíregyháza – A házigazda nyíregyháziak nagy segítséget kaphatnak a közönségtől a Continental Arénában.


Aerobik. Nagy lesz a zsongás a hét végén Continental Arénéban, ahol szombat-vasárnap rendezik az aerobik Magyar Kupa harmadik, egyben zárófordulóját. A nyíregyházi Flexi Team Aerobik Egyesület 19 csapata lép porondra a két nap során, vagyis 67 ifjú hölgy mutatja meg tudását az eseményen, ahol a Kelet-Magyaroszág fő támogatóként lesz jelen. A vendéglátók négy számban érdekeltek, ráadásul mivel a hét végi megmozdulás lesz az utolsó kvalifikációs állomás – a tét sem kicsi. Kategóriánként az első hat helyezett szerez jogot arra, hogy a később esedékes fináléban szerepelhessen.

– Nagyon fontos lenne a gyerekek számára, hogy minél többen jöjjenek ki szurkolni – buzdított a drukkolásra Magyar D. Judit, a házigazda színeket képviselő klub elnöke. – Használjuk ki a hazai pálya előnyét, hisz Nyíregyházán még sosem volt ilyen rangos versenye a sportágnak. Tavaly valamennyi egységünk bejutott a döntőbe, nagyon reméljük, hogy idén is így lesz. A lányok mindent el fognak követni, ebben biztosak lehetünk. Rendkívül sokat készültünk, augusztusban két edzőtábor előzte meg ezt a fellépést, a munka eredményét most arathatjuk le.

Mindkét napon 10 órától kezdődik a program és kora estig tart. Kétségkívül fénypontnak ígérkezik a dél-koreai világbajnokságon kiemelkedő teljesítményt nyújtott magyar aerobik válogatott látványos bemutatója, amely –várhatóan – a vasárnap délutáni műsor részeként emeli a színvonalat.

KM-KT

Címkék: ,hirdetés