Dombi Tibort is várják a vasvári edzőtáborba

Akt.:
Dombi Tibort is várják a vasvári edzőtáborba
Dombi Tibort is várják a vasvári edzőtáborba - © Fotó: HBN
Tiszavasvári – Fazekas Viktor tíz évvel ezelőtt Fecsku Istvánnal egyetemben szervezte meg az első focitábort. Mindjárt az elsőnek nagy sikere volt, ezért úgy döntöttek, hogy folytatás következik.

Azóta már több edzőkolléga részt vett az eseményen, az elmúlt három esztendőben pedig – az ugyancsak a megyei első osztályú helyi csapatban szereplő Nagy Istvánnal együtt végezte a munka dandárját Fazekas Viktor, aki egyetlen alkalommal sem hiányzott a táborból. Ezúttal augusztus 3-5-re hirdették meg a seregszemlét, és akkora az érdeklődés, hogy három trénerre lesz szükség.

Jelen esetben ők Balogh Norbert, Nagy István és persze, Fazekas Viktor. A program: délelőtt edzés a vasvári focipályán, ebéd (az étkező megközelítése biciklivel…), majd a városi strand „bevétele”, ahol a homokban rendezik a második gyakorlást. Mivel jubileumhoz érkezett a rendezvény, különlegesebb lesz, mint a többi. Meghívták Igor Bogdanovicsot, Kerekes Zsombort és Dombi Tibort, a Debrecen élvonalbeli együttesének korábbi és jelenlegi kiválóságait. Ők a zárónap délutánján edzést tartanak a 9-10 éves srácoknak, este pedig a közös vacsora alkalmával a gyerekek kérdéseket tehetnek majd fel a volt válogatott játékosoknak.

– KM-KT –
hirdetés