Bulival indítják a nyarat

Bulival indítják a nyarat
Dombrád, Nyíregyháza – A hétvégét főként a lemezlovasok viszik, de a vérbeli fekete dallamok kedvelői se csüggedjenek.

Visszaszámlálás indul! Alig néhány óra és megkezdődik a nyári időszámítás a nyíregyházi és a dombrádi bulihelyeken. A Móricz kertben hamisítatlan Summer Opening Party készül Karussel vezetésével, aki a zenék szárnyán egy mosolygós, lazán táncolós éjszakai menetre csábít. A lemezlovas a house könnyed ritmusain át a minimal techno berkein keresztül egy olyan világba kalauzolja a fiatalokat, ahol garantáltan nem jártak még. Együtt hajózhatnak a mainstream vonalon át a kicsit húzósabb, de annál táncolhatóbb muzsikák hullámain. Beugró nincs, csak a lehetőség, hogy kiengedjék a héten felgyűlt feszültséget.

Tisza-parti parti

Azoknak sem érdemes otthon maradniuk, akik a tánczene helyett a Hip-Hop és az R’n’B jön be igazán, ugyanis a nyíregyházi Barbizon Dirty Room-ja pénteken kiköltözik a nagyterembe. Az este tízkor kezdődő buliban DJ Mess és DJ Wine vérbeli fekete dallamokat ígérnek, amihez az extra fűszert a GLAM Crew táncosai adják majd.

Szombaton nyárnyitó megborulással folytatódnak a Tisza-parti partik, ezúttal Szecsei, Jackwell és DJ Franky pakolják a lemezeket és táncoltatják Dombrádon a ritmusok szerelmeseit. Kapunyitás este kilenckor.

KMDombrád.
SZON.HU


hirdetés