Lehasadt fa akadályozta a közlekedést Barabás és Tiszaadony között – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. augusztus 7-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Kétszáz négyzetméteres területen a száraz aljnövényzet gyulladt ki kedden délben egy lakóház kertjében Dombrádon, az Egressy utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. Hasonló eseménynél kellett a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak is beavatkozniuk a kora délutáni órákban, Kótajban, a Dankó Pista utcában, ahol százötven négyzetméteres területen kapott lángra az aljnövényzet, míg Ibrányban, a Rózsa utcában egy fiatal akácos aljnövényzetét kellett oltaniuk a helyi önkormányzati tűzoltóknak. Tiszavasváriban, a Keskeny utcában a lekaszált fű gyulladt meg, a lángok továbbterjedését a város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Lehasadt fa akadályozta a közlekedést kedden hajnalban Barabás és Tiszaadony között. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Dombrád.
SZON.HU


hirdetés