Parkoló autóval ütközött, majd árokba hajtott egy dombrádi nő – Balesetek az elmúlt 24 órában

Parkoló autóval ütközött, majd árokba hajtott egy dombrádi nő – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Nyírtelek, Dombrád – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Nyírtelek Iskola után közlekedett a Szent István út felől a Dózsa György út irányába 2017. május 3-án 14 óra körül elektromos kerékpárral egy 40 éves nyírteleki nő. Haladása során az elsődleges adatok szerint az Iskola utca és a Dózsa György utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és összeütközött egy neki jobbról érkező, a Toldi utca felől az Iskola utca irányába leforduló másik kerékpárossal. Az ütközés következtében az Iskola utca felé haladó kerékpáros, egy 48 éves nyírteleki nő súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

suly

Dombrád Pátrohai úton közlekedett 2017. május 3-án 6 óra körül személygépkocsival egy 49 éves dombrádi nő. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött egy út mellett parkoló gépkocsi hátuljának, majd a jobb oldali vízelvezető árokba hajtott. A személygépkocsit vezető nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Dombrád.
SZON.HU


hirdetés