Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Dombrádon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Dombrádon – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi szombat délelőtt Dombrádon, a Dolgozók útján, ahol az ütközés következtében az oszlop részben a járműre dőlt. A balesetben senki nem sérült meg. A cigándi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították és biztosították a helyszínt a szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. A villanyoszlop helyreállításának az idején átmenetileg húsz fogyasztási helyen szünetelt az áramszolgáltatás. A tűzoltók a járművet drótkötél segítségével kivontatták.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szombat délután a Győrtelek és Tunyogmatolcs közötti úton. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a gépkocsit kerekeire visszaállították. Személyi sérülés nem történt.
Szintén árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a kora esti órákban Mátészalkán, az Ipari úton. A balesetben egy emeber sérült meg. A műszaki mentéshez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik a járművet áramtalanították, majd kerekeire visszaállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Dombrád.
SZON.HU


hirdetés