Sport

2015.02.08. 17:27

Szpari: vasárnapi győzelem!

Nyíregyháza - Kellemes szombatot zártak Belekben a Nyíregyháza Spartacus focistái. Mátyus János együttesének tagjai könnyített programon vettek részt.

Nyíregyháza - Kellemes szombatot zártak Belekben a Nyíregyháza Spartacus focistái. Mátyus János együttesének tagjai könnyített programon vettek részt. Volt egy kis városnézés, csapatépítő játék, minden, ami oldja kissé az edzőtáborok monotonitását. Vasárnap aztán folytatódott a munka, délután pedig jött a harmadik edzőmeccs.

Az ellenfél szenicei FK Sevica volt. Szenice szlovákia nyugati részén, a nagyszombati járásban található. A csapat a szlovák élvonal harmadik helyéről várhatják a bajnoki folytatást, a gárda pár éve az Európa-liga harmadik köréig jutott, ott a Salzburg verte ki. A törökországi edzőtáborozáson a mieink előtt a Vojvodiával találkoztak és 2-0-ra kikaptak.

Az erős csapat ellen óvatosan kezdett a Szpari, jó negyedóra elteltével Pekár alig lőtt mellé. Jól játszottak a nyíregyháziak, Pekár ismét helyzetbe került ám emelését hárította a Senica kapusa. Aztán pár perccel később már tehetetlen volt a szlovák cerberus, Arziani gólpasszát Halenár közelről értékesítette.

Szünet után is a Spartacus kezében volt a mérkőzés. A védelem jól működött, igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani a szlovákok. Seydi előtt viszont két nagy lehetőség is adódott, ám előbb a kapus védett bravúrral, majd pontatlan volt a Szpari csatára. A játék képe alapján jól formálódik a Szpari. Hétfőn két edzés lesz, kedden pedig jön a beleki zárómeccs a lett Spartaks Jurmala ellen.

KM-ML

Nyíregyháza Spartacus - FK Senica 1-0 (1-0)

Spartacus: Balogh – Kostics, Szokol, Ivanovs, Fodor, Bosnjak – Arziani (Rubus, 80.), Zofcák (Abdouraman, 85.) – Pákolicz, Pekár – Halenár (Seydi, a szünetben).

Gól: halenár (39.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!