Asztrológia

2015.07.01. 07:45

Napi horoszkóp - 2015. július 1.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Igazán nem kellene mindenbe beleütnie az orrát, mert még olyasmire bukkanhat, amiről jobb volna nem is tudni. Magánügyei nem állnak a legjobban, de még minden helyrehozható, ha képes bocsánatot kérni. Ha pedig marad estére is felesleges energiája, azt leginkább azzal kösse le, hogy a párját kényezteti. Az elmúlt időszakban ugyanis kissé elhanyagoltnak érzi magát, és ebben lehet némi igaza.

Bika

04.21 – 05.21

Régen kerítette már hatalmába ilyen pompás érzés, nem is lehet csodálkozni azon, hogy röpködni volna kedve. Ám legyen óvatos, és ne tegye! Maradjon inkább két lábbal a földön, mert ez a hangulat mulandó és nagyot lehet esni, ha most túlzottan beleéli magát abba, hogy nincsenek gondjai. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lazíthat kicsit, és ne engedhetne a kísértésnek, de tartson mértéket.

Ikrek

05.22 – 06.21

Mi tagadás, családjában van mit elsimítani. Kisebb nézeteltérés várható, méghozzá nem is akárkik között. Nem panaszkodhat, hiszen most tényleg fontosnak érezheti magát. Amikor ennyire összekuszálódnak a szálak, általában az Ön feladata azt kibogozni. Még szerencse, hogy képes higgadtan átlátni a helyzetet, így aztán józan érveket tud felsorakoztatni. Partnere a segítségére lehet, de csak akkor, ha Ön is úgy akarja.

Rák

06.22 - 07.22

Ez a nap elég eredménytelenül ér majd véget. Valami olyasmibe fogott, amiről valahol mélyen, tudat alatt sejtette, hogy nem visz eredményre. Szokásához híven mégsem tudott ellenállni annak a bizonyos kísértésnek, ugye? Most alighanem ennek issza a levét, ami az elkeserítőbb, hogy nem is rövid ideig. Azért ne bánkódjon túlságosan, mert mint ahogy eddig mindent, ezt is el fogja intézni előbb-utóbb.

Oroszlán

07.23 - 08.23

A nyomott hangulata rányomja a bélyegét a környezetében élőkre is. Nem történik semmi említésre méltó. Úgy látszik, ez a nap semmiféle meglepetést nem tartogat. Vagy netán mégis? Többször is csörög a telefonja, de egyszer sem olyan személy keresi, aki fel tudná vidítani egy kicsit. Elkeseredett, fáradt, szeretné mielőbb letudni a kötelezettségeit, hogy mielőbb a megnyugvást jelentő otthonába térhessen.

Szűz

08.24 - 09.23

Nem érdemes ezen a napon belekezdenie semmibe, ami fontos lehet Önnek. És ez vonatkozik az élet minden egyes területére, ugyanis nehezen dolgozná fel, ha kudarccal zárulnának próbálkozásai. Ajánlatos ezért olyasmivel töltenie az idejét, amit mindenképpen muszáj elintéznie. Most az sem baj, ha azt nem végzi el kifogástalanul. A kritikusait elintézheti annyival, csinálják meg ők, ha jobban tudják.

Mérleg

09.24 - 10.23

Fontos dolgok történhetnek ezen a napon. Komoly vita alakul ki Ön és barátai vagy családtagjai között. Képtelen felfogni, hogy nem irigységből, hanem féltésből szembesítik újra meg újra Önt ugyanazokkal a kérdésekkel. Nem biztos, hogy ezerszer áldott makacsságát most a megfelelő helyen alkalmazza! Vegye észre azt is, hogy csak a javát akarják, és ne vegye körbe magát ostromolhatatlan bástyákkal.

Skorpió

10.24 - 11.22

Vidámság hatja át ezt a napot. Annak ellenére, hogy a kisujját sem mozdította az ügy érdekében, rendbe jöttek a dolgok partnere és Ön között. Ebből sürgősen levonja a tanulságot: ha legközelebb összezördül vele, nem szabad túl nagy feneket keríteni neki, hagyni kell, hogy magától megoldódjon. Félretéve a tréfát: most még szerencsés volt, de nem biztos, hogy majd legközelebb is az lesz.

Nyilas

11.23 - 12.21

Eluralkodott Önön a bizonytalanság. Egyszerűen képtelen megoldani egy bizonyos kényes kérdést egyedül. Óriási erőfeszítést igényel Öntől, hogy segítséget kérjen, és még nagyobbat az, hogy el is fogadja azt, ha már valaki felajánlja magától. Mindig is gyűlölte, ha beleszóltak az életébe. Most azonban nagyon úgy áll a helyzet, hogy nem tud egyedül kikecmeregni a gödörből, csak ha hagyja, hogy valaki segítsen.

Bak

12.22 – 01.20

Most szerencsére mindenki nyílt lapokkal játszik, és bár így számos kényes kérdés kerül napvilágra, de hozzájárul a kellemetlen helyzet tisztázásához. A viharok hamarosan elcsitulnak, az ellenfelek megbékélnek egymással és ez nagy megkönnyebbüléssel tölti el Önt. Végre tiszta lelkiismerettel nézhetnek egymás szemébe, ami előfeltétele annak, hogy a hét végül eredményesen teljen, sikereket érhessen el.

Vízöntő

01.21 – 02.19

Egyhangú nap ez a mai! Az már csak hangulat és nézőpont kérdése, hogy miképpen ítéli meg az egyes helyzeteket, amelyek akarva, akaratlanul az eszébe ötlenek. Vegye elő inkább a jókat, és feledje el a kellemetleneket. Az elmúlt időben úgyis annyi bosszúság érte, minek ezeket még egy újabb adaggal tetézni. Az igazi örömet úgysem a külvilágban, hanem családjában és saját magában kell megtalálnia.

Halak

02.20 - 03.20

Kissé bizonytalannak érzi magát, ez némi feszültséggel is párosul. A környezetében élők ugyan igyekeznek jobb belátásra bírni, ám Ön makacsul, sőt már-már konokul megfeszíti magát, és ellenáll a végsőkig. Olyan most, mint a dacos gyermek, ám azért nehogy elkezdjen toporzékolni! Egyáltalán nem biztos ugyanis, hogy igaza van. Erőltessen magára némi nyugalmat, és csak akkor mondjon ítéletet mások felett, ha valóban megfontoltan tudja ezt tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!