Dr. Szabó Tünde: „Fontos, hogy Magyarország kultúrája, hagyománya megmaradjon!”

Akt.:
Dr. Szabó Tünde: „Fontos, hogy Magyarország kultúrája, hagyománya megmaradjon!”
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Miként arról már beszámoltunk, dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár az egyik jósavárosi szavazókörben már leadta voksát. Ám ezzel koránt sem ért véget a napja. Sőt!


– Több szavazókört keresek majd fel az ismerősökkel, és szeretnék minél több honfitársamat szavazásra buzdítani. Nagy a tét, nem csak a saját hanem a gyermekeink és unokáink jövőjéről is döntünk. Ez a tétje a mai választásnak. Nagyon fontos, hogy Magyarország kultúrája, hagyományai, a tradíciói és integritása megmaradjon. Hazánk ne legyen bevándorló ország! A Fidesz az egyedüli párt amelyik a kormánnyal képes megvédeni azt, hogy ez így is maradjon és az értékeinket tovább tudjuk vinni – hangsúlyozta ki dr. Szabó Tünde.

– Ez lesz a programon, illetve párttársaimmal este közösen várjuk majd az eredményeket. Én olyan nyolc óra körül fogok megérkezni a Hotel Koronába – fűzte még hozzá az államtitkár asszony.


Nyíregyháza - Akkor most elmegyünk a boltba – kapom el két hölgy beszélgetésének végét a jósavárosi egyik szavazókörből kilépve kevéssel 8 óra előtt. Bent friss mosolygós bizottság fogad, ide várják dr. Szabó Tündét is. Az elnök annyit elmondott érdeklődésünkre, hogy eddig a részvételi hajlandóság o...
hirdetés