Drámai csata Várdán, záhonyi fordítással

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz csapatbajnokságok: Az NB I-es nyíregyházi női csapat idegenbeli győzelemmel fejezte be szereplését, a másik NB III-as megyei derbit a Szalka nyerte a Gyarmat ellen.

NB I, női

Győr-Bercsényi DSE–NAC Túróczy Nyíregyháza 6–12

Tartalékosan felállva is meggyőző sikert aratott a nyíregyházi csapat. Gy.: Laskai, Fülöp Sz. 4-4, Hanustyák F. 2, Fülöp M. és a Fülöp Sz., Laskai páros 1-1.

NB III

Mátészalkai MTK–Fehérgyarmati VSE 12–6

Az egységesebb szalkai csapat a hibátlan mérleggel záró Hegedűs Tibor vezérletével nyerte meg a megyei rangadót. Gy.: Hegedűs T. 4, Kardos Z., Lukács B., Damasiewicz N. 2-2, a Hegedűs T., Damasiewicz N. és a Lukács B., Kardos Z. páros 1-1, illetve Bartha M., Bánik 3-3.

Várdai ASE–Záhonyi VSC-Fresh24Dental 8–10

Drámai csatában a hajrá a Záhonynak sikerült jobban, és 5–2-es kisvárdai vezetésről is fordítani tudott. Gy.: Márföldi 3, Pokol P. 2, Újvári, Varga P. és a Márföldi, Varga P. páros 1-1, illetve Csépke 4, Nagy A. 3, Petró L., Sütő L. és a Nagy A., Csépke páros 1-1.

Apagy SE III–Teva Debrecen SE III 6–12

Tartalékos összetételben sem válik az apagyiak dicsőségére, hogy veszített az utolsó helyezett ellen. Gy.: Bodrogi F. 3, Németh F. 2, a Bodrogi F., Németh F. páros 1.

Debreceni AK II–Vitka SE Vásárosnamény 13–5

Megérdemelt debreceni győzelem született, a látottak alapján nem sok esélye volt a vendégcsapatnak. Gy.: Orosz F. 3, Pacuk S. 2.
hirdetés