Drámai vallomás: szinte még gyerekként volt abortusza a nyíregyházi luxusfeleségnek

Akt.:
Drámai vallomás: szinte még gyerekként volt abortusza a nyíregyházi luxusfeleségnek
© Forrás: blikk.hu
Budapest, Nyíregyháza – Korábban már írtunk róla, hogy a VIASAT3-on futó Feleségek luxuskivitelben című sorozat nyíregyházi származású luxusfelesége, Vasvári Vivien korábban sportoló volt, akinek nagyon fiatalon, mindössze 17 évesen fel kellett adnia a sportkarrierjét. Ám most döbbenetes vallomást tett, elmesélte, hogy alig egy évre rá, újabb tragédia történt vele.

Vivien szinte még gyerekként esett teherbe, és óriási, fájdalmas döntés elé került: miután akkori párjával és szüleivel megbeszélte a lehetőségeket, úgy döntött, nem szüli meg a gyereket. És ez a döntés bizony máig kísérti.

– Már érettségi után voltam, de azzal együtt is nagyon nehéz időszakot éltem meg. Válaszút előtt álltam, hogy a sport helyett milyen utat válasszak, tehát eléggé zavaros volt minden – mesélte Vivien, akit derült égből villámcsapásként ért a várandóssága. – Nagyon váratlan volt a dolog, hiszen fogamzásgátlót szedtem, így nem számítottam rá, hogy becsúszhat egy terhesség.

– Már akkor is nagyon családcentrikus voltam és imádtam a gyerekeket, úgyhogy nagyon nehéz volt eldönteni, hogy mitévő legyek – mondta a Blikknek Vivien. – Sajnos akkoriban nem volt megalapozva semmi az életemben, így nem álltam készen arra, hogy hirtelen családot alapítsak. A párommal sem voltunk úgy, nem láttam benne az apaság iránti elkötelezettséget. Ha lángolt volna a nagy szerelem, ha éreztem volna rajta az elhatározást és lett volna megfelelő egzisztenciánk, biztos, hogy megtartottam volna, de úgy láttam, nem álltunk készen erre.

Vivien tehát az abortusz mellett döntött.

– Nagyon nehéz időszak volt. Ilyenkor az ember akárhogyan dönt, az meghatározza a későbbi életét. Hónapokig csak keseregtem, sírtam, aztán vettem egy kis ruhát és cipőt… Bár tudtam, hogy nem tartom meg a magzatot, szerettem volna mindig emlékezni rá. Később azonban, amikor Ariana megszületett, ő viselte a pici ruhácskát.

Forrás: blikk.hu


Nyíregyháza - Talán nem mindenki tudja, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Vasvári Vivien komoly sportjövő előtt állt: a pályafutása nagyon fiatal korában indult el Nyíregyházán. Ám aztán történt valami borzalmas dolog, ami miatt az egész életét át kellett értékelnie, és végül úgy döntött, ma...
hirdetés