Helyi közélet

2017.01.29. 09:50

Tűz ütött ki egy szaunában Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. január 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Elektromos zárlat miatt keletkezett tűz egy szaunában szombaton este Nyíregyházán, a Zrínyi Ilona utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd motoros ventilátor segítségével szellőztették át a füsttel telítődött helyiségeket. Személyi sérülés nem történt.

Egy családi ház vegyes tüzelésű kazánjának a kéményében a lerakódott égéstermék gyulladt meg szombaton este Tuzséron, a Kossuth utcában. A záhonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Hasonló esemény adott munkát Nagyecseden, a Hunyadi János utcában, ahol a helyi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Árokba hajtott és tetejére borult egy személygépkocsi szombat este Újdombrád és Tiszatelek között. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti helyszínelést követően kerekeire visszaállították. A balesetben hárman sérültek meg.

Kiégett egy családi ház egyik szobája vasárnap hajnalban Érpatakon, a Köztársaság utcában. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tüzet a kályhából kipattanó szikra okozta. Személyi sérülés nem történt.

Rakomány nélküli elakadt kamion műszaki mentéséhez kérték vasárnap hajnalban a záhonyi hivatásos tűzoltók segítségét, miután a határátlépőnél a jégbordán elakadt a szerelvény. A tűzoltók drótkötél segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában