Drukkerek serege fogadta a Loki játékosait

Akt.:
Drukkerek serege fogadta a Loki játékosait
Debrecen – Javában zajlik az I. Debreceni Loki Focigála és Családi Juniális a megyeszékhely határában lévő Arbo Tanyán. A létesítmény műfüves kispályáján 2×12 perces mérkőzéseket vívnak a benevezett csapatok.

Megkülönböztetett érdeklődés kísérte a DVSC öregfiúk csapatának szereplését, mert Olyan nevek csillogtatták meg ismét tudásukat, mint Sándor Tamás, Kerekes Zsombor és Erdélyi Miklós. Késő délelőtt érkeztek meg a Loki játékosai, akiket rögtön körbe vett az autogramot kérő, közös fotózásra invitáló drukkerek sokasága.

A kötetlen beszélgetés, fotózás után a bajnokcsapat tagjai ebédelni mentek, majd a délutáni edzőmérkőzés helyszínére távoztak. Az edzőmeccs miatt délre csúszott előre a Megye focicsillagai címet elnyert Loki-játékosok köszöntése, üdvözlése. Az NBI-es játékosok közül a Napló olvasóinak szavazata alapján Mészáros Norbert lett az Év Fuballcsillaga. Az NBII-ből Ludánszki István kapta a legtöbb szavazatot. Helyette testvére, Ludánszki Bence vette át au oklevelet és az ajándékcsomagot.

 


 

A várakozásoknak megfelelően a többek között Sándor Tamással, Kerekes Zsomborral, Szathmári Csabával, Kondás Elemérrel és Vadicska Zsolttal felálló DVSC öregfiúk csapata nyerte az első alkalommal megrendezett Loki Focigála és Családi Juniális kispályás labdarúgó tornáját. A lokisták a döntőben a létavértesi Léta Hús gárdáját győzték le.
hirdetés