Dubajba vitte az anyukáját ByeAlex

Akt.:
Alex szombaton a levegőből is megnézhette a várost
Alex szombaton a levegőből is megnézhette a várost - © Fotó: Facebook
Fényeslitke – ByeAlex karácsonykor azt találta ki, hogy elviszi az édesanyját Dubajba.


Az utolsó évadban nem volt olyan élő adása az X-Faktornak, melyben a tehetségkutató fényeslitkei mentora, ByeAlex ne üdvözölte volna külön az anyukáját is. Tette ezt többek között azért, mert amikor először köszöntötte a műsorban, édesanyja megjegyezte, hogy ez mennyire jólesett neki, Alex pedig azóta egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy ezzel is örömöt szerezzen neki.

A város madártávlatból

Most azonban fordult a kocka: közösen küldték üdvözletüket Dubajból, méghozzá az énekes-dalszerző közösségi oldalain.

„Anyukám sosem nyaralt valójában. Karácsonykor kitaláltam, hogy meglepem egy Dubajba szóló héttel. Most tehát anyu is üdvözöl benneteket a Dubai Mallról” – írta az Instagramon Alex, aki a shoppingolás után úgy döntött, megnézi az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városát madártávlatból is.

„Ma Dubaj fölé repültem egy kiváló magyar pilótával, Burkus Ferenccel. Hamarosan videót is pakolok róla… zseniális volt” – számolt be az élményről az énekes, aki folyamatosan frissíti az Insta-sztorijait, így a rajongói és követői a luxusparadicsomba is vele tarthatnak. Bónuszként pedig – a lányok legnagyobb örömére – törülközőben pózolós, kockahasat villantós kép is felkerült a galériába…

KM
hirdetés