Dübörög a rock a Rétközi-tó partján

Az idén nyolc együttes jelentkezett a rockzenészek találkozójára
Az idén nyolc együttes jelentkezett a rockzenészek találkozójára
Szabolcsveresmart – Lehetőséget kapnak a térség fiatal tehetséges zenészei a bemutatkozásra.

Az idén augusztus 27-én 15 órától immár második alkalommal rendezik meg Szabolcsveresmarton a Rétközi-tó partján a Kezdő, Amatőr Roczenészek Találkozóját (KART).

A szervezők azzal a céllal hozták létre ezt a zenei programot, hogy lelkes kezdő és amatőr zenészek bemutatkozási, fellépési lehetőséget kapjanak. Az idén nyolc formáció jelentkezett.

– Sajnos megkaptuk már számtalanszor, hogy nincs igény az ilyen jellegű rendezvényre, hogy ma már nem divat a rockzene, de szerencsére Szabolcsveresmart önkormányzata és számos önzetlen támogató a partnerünk lett abban, hogy esélyt adhatunk olyan fiatal tehetségek bemutatására, akik a számítógépek világa helyett a szabadidejüket „valódi” zenéléssel, vagyis kulturális tevékenységgel töltik – mondta el lapunknak Dolhai László, a rendezvény szervezője, majd még hozzátette:

– Az idei rendezvényen fellép Lui & Bence, a Szextett, az Sz.S.R.B., a Mindfulness, a Rooster Farm, az 50 Perc, Zhc, Endorama. A nyár végén is garantált az igazi rockhangulat, remélem, mindenki jól érzi majd magát. KM
hirdetés