Dudás Zoltán az új naményi edző!

Akt.:
Farkas Béla (fehér pólóban) és Balogh Gyula (középen) után immár Dudás Zoltán irányítja a vásárosnaményi csapatot
Farkas Béla (fehér pólóban) és Balogh Gyula (középen) után immár Dudás Zoltán irányítja a vásárosnaményi csapatot - © Fotó: Pusztai Sándor
Vásárosnamény – A megyei első osztályú futballcsapatnak olyan mentalitású szakemberre van szüksége, mint Farkas Béla volt.


Labdarúgás. Az élet kegyetlen. A vásárosnaményiak még igazán fel sem dolgozták Farkas Béla halálát, ilyen rövid idő elteltével ez lehetetlen, de a gyász sem odázhat el bizonyos lépéseket. Bármennyire fájdalmas a tréner hiánya, a bajnokság nem áll meg… Így a megyei első osztályú futballcsapat vezetősége is dönteni kényszerült. A nyitófordulóban Dombrádon, majd a leveleki kupameccsen diadalmaskodó, a második fordulóban a Tarpa elleni beregi rangadót hazai pályán elbukott együttest Balogh Gyula játékos-edzőként irányította, hétfőtől azonban változott a stáb összetétele.

Dudás Zoltán ül ugyanis a kispadra, bár a mentalitását ismerve sokkal inkább a pálya széléről vezényli majd „fiait” a mérkőzések közben.

– Látható, hogy ennek a csapatnak olyan típusú edzőre van szüksége, mint Béla volt – fogalmazott a történtek kapcsán Filep Sándor, vásárosnaményi polgármester-egyesületi elnök. – Balogh Gyula nyilván megtett mindent, ettől függetlenül az elnökség úgy határozott, hogy Dudás Zoltánra bízza a szakmai munka irányítását, aki képes arra, hogy a szurkolói elvárásnak megfelelően szerepeljen az egyesület a folytatásban.

KM-KT


A karba font kéz senkit ne tévesszen meg: Farkas Béla soha nem hagyta lazítani a csapatát
Vásárosnamény - Egy igazán erős ember sem bír ki mindent. Pedig, ha valakit, Farkas Bélát kemény fából faragták. De a betegség őt is legyőzte: a Vásárosnamény megyei első osztályú futballcsapatának edzője hatvankét esztendős korában, szerdán elhunyt. A balszélső, akinek szabadrúgásait rettegték az ...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés