Dührohamot kapott a rakamazi férfi, a rendőröket sem kímélte – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Dührohamot kapott a rakamazi férfi, a rendőröket sem kímélte – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. május 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 41 éves és egy 43 éves kemecsei lakos, valamint egy 19 éves nyíregyházi lakos ellen. A férfiak 2016. május 25-én Vasmegyer belterületéről bodzát kíséreltek meg eltulajdonítani, de a rendőrök tetten érték őket. A férfiakat gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. május 25-én Balkányban elfogták K. István 51 éves helyi lakost. A férfit a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözte, ezért a rendőrök előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 35 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. május 25-én rakamazi otthonában dühöngött, majd a helyszínre érkező rendőröket is szidalmazta, és támadólag lépett fel velük szemben. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés