Dumaszínház, majd meglátják!

Dumaszínház, majd meglátják!
Debrecen – Csütörtökön este 19 órától a nevetéstől lesz hangos a Lovarda, hiszen a Stand Up Dumaszínház humoristái, Aranyosi Péter, Badár Sándor és Hajdú Balázs szórakoztatják a közönséget.  Campus, novemberi programok [.pdf – 62-98 KB]

A két szentesi és a diósgyőri, akár így is felkonferálhatnánk a csütörtök este három fellépőjét, hiszen Badár Sándor és Hajdú Balázs egyaránt a dél-magyarországi város gyökereivel rendelkezik, míg Aranyosi Péter diósgyőri kötődésű.

 Először szerepel a Lovarda színpadán két szentesi humorista, ugyanis Hajdú Balázs eddig még nem mutatkozott be a Kassai úton, Badár Sándor azonban már többször lépett fele vele együtt, s szívből ajánlja az állítólag igen egyedi humorú és kisugárzású fiatal komédiást a közönségnek.

Az örökké borostás Aranyosi Péterrel sokszor találkozhatott a helyi közönség, a Dumaszínház közel kétéves debreceni történetében legutóbb áprilisban derülhettünk történetein, követhettük egyszerű, ám mégis lebilincselő előadói stílusát.

A két tapasztalt, a Lovarda „stadionfeelingjét” már kiválóan ismerő stand-upos és a Debrecenben még „szűz” Hajdú Balázs azt üzenik a közönségnek, hogy ha jól akarják érezni magukat, akkor semmiképpen ne maradjanak otthon csütörtökön este, mert olyat látnak, amit… majd meglátnak!

Jegyeket elővételben még találhatnak a Napló-székházban, az egyetemi Ajándékboltban, a Pont Irodában, a Mezonban, a Tourinformban és a Lovarda sörözőjében.
– Sz. L. –
hirdetés