Dupla kisvárdai és egy bátori siker

A veteránverseny résztvevői
A veteránverseny résztvevői - © Fotó: Apagy SE Facebook
Kisvárda, Nyírbátor – Hetvenhárom, sőt nyolcvanöt éves indulója is volt az apagyi megyei veterán asztalitenisz-bajnokságnak.

Apagyon rendezték meg a megyei veteránbajnokságot, amelyen három korcsoportban indulhattak a résztvevők. Az ötven év alattiaknál Szőllősi Tamás révén nyírbátori siker született, míg az idősebb korcsoportokban Márföldi István és Újvári István révén a kisvárdaiak vitték el a pálmát. Különdíjat kapott a két legidősebb induló, a 85 éves nagykállói Varga András és a 73 éves nyírbátori Csatári Balázs.

Megyei veteránbajnokság

40-49 éves korcsoport: 1. Szőllősi Tamás (Nyírbátori ASE), 2. Joó Zoltán (Tri-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE), 3. Pokol Péter (Várdai ASE) és Tuckanjuk Sándor (Vásárosnaményi SZSE).

50-59 éves korosztály: 1. Márföldi István (Várdai ASE), 2. Sztoj Mihály (Vásárosnaményi SZSE), 3. Szuromi György (Apagy SE) és Nagy Attila (Nyírmadai ISE).

60 év feletti korcsoport: 1. Újvári István (Várdai ASE), 2. Pacuk Sándor (Tiszadony), 3. Benga András (Apafy SE) és Szombathy Tibor (Nyíregyháza).
hirdetés