Dupláznak a Madách sztárjai

Akt.:
Egy felejthetetlen élmény a Madách Színház művészeivel, zenekarával, táncosaival és kórusával
Egy felejthetetlen élmény a Madách Színház művészeivel, zenekarával, táncosaival és kórusával
Nyíregyháza – A Mamma mia! című sikermusicalt szombaton a Continental Arénában játssza a fővárosi társulat.


Napfényben fürdő görög sziget, mindent körbeölelő, csillogó türkiz tenger, hangulatos tavernák, ínycsiklandó étkek, mav­rodaphne… Egyszerűen idilli – tökéletes felkeresni, ott időzni, visszatérni, s persze élni.

Három lehetséges apa

Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony ezt a nem mindennapi környezetet választotta otthonául, és itt született húsz évvel ezelőtt lánya, Sophie is. Édesanyja szemléletétől eltérően ő mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas, fehér esküvőről álmodott, elvágyik e csodálatos, mediterrán szigetről. A nagy utazást azonban nem egyedül, hanem választottja, Sky oldalán tervezi. Házasságkötésüket mindössze egy apróság árnyékolja be: Sophie szeretné, ha édesapja vezetné oltárhoz, akit azonban nem ismer…

Egy anya, egy lány, három lehetséges apa és egy felejthetetlen színházi élmény a Madách Színház művészeivel, zenekarával, táncosaival és kórusával.

A hat kontinensen több mint 60 millió néző által látott és a filmvászonról is jól ismert, az ABBA legendás dalaira épülő sikermusicalt november 3-án, szombaton 14.30-tól és 19 órától a nyíregyházi Continental Arénában láthatja a közönség.

KM
hirdetés