Durva, 30-40 ezer forintért is lehet családi házat venni a NAV-tól

Akt.:
Durva, 30-40 ezer forintért is lehet családi házat venni a NAV-tól
© Fotók: NAV
Budapest, Nyírtét, Rohod – Rengeteg ingatlant vonultatott fel a NAV a decemberi aukciójára, köztük 8 olyan is van, aminek a kikiáltási ára még a százezer forintot sem éri el. A legolcsóbb egy fertődi lakóház, erre a licit alig több mint 31 ezer forintról indul – de találni Nyírtéten 204 ezerről, vagy Rohodon mindössze 80 ezerről induló ingatlant is.

Az ingatlanok listáját a NAV aukciós oldalán találja.

Forrás: borsonline.hu


Autóbuszt, Mercit, sőt szolit is tök olcsón vehet most a NAV-tólAutóbuszt, Mercit, sőt szolit is tök olcsón vehet most a NAV-tól

A NAV továbbra is a virtuális bolhapiacán próbál megszabadulni a nyakán maradt dolgoktól – és hihetetlen, mennyi mindent találni itt. Mutatjuk, milyen aukciók futnak most.


Autóbuszt, Mercit, sőt szolit is tök olcsón vehet most a NAV-tólKiárusít a NAV: Fillérekért vehet menyasszonyi ruhát, szeméttelepet, piszoárt, de még koporsót is!

Nem vicc: rengeteg terméket foglalt le az adóhatóság, és most virtuális bolhapiacán próbál megszabadulni a dolgoktól. Ha szerencsénk van, akár fél áron is elvihetjük a portékákat.


Autóbuszt, Mercit, sőt szolit is tök olcsón vehet most a NAV-tól

Több mint 250 Hajdú-Bihar megyei feketefoglalkoztató a NAV listáján

Hajdú-Bihar – Nagyobb cégek, kisebb vállalkozások is vannak azon a listán, amelyen a NAV a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatókat tartja nyilván. Hajdú-Bihar megyéből 250-nél is több feketefoglalkoztató szerepel az összeállításban: ebből 120 debreceni székhelyű, 14-14 hajdúszoboszlói, illetve berettyóújfalui és 11 balmazújvárosi. Hajdúnánáson, Püspökladányban, Hajdúböszörményben és Hajdúsámsonban is vannak szép számmal olyan cégek, akik feketén foglalkoztatták alkalmazottaikat.


Autóbuszt, Mercit, sőt szolit is tök olcsón vehet most a NAV-tól

Több mint 300 Borsod-Abaúj-Zemplén megyei feketefoglalkoztató van a NAV listáján

Borsod-Abaúj-Zemplén – Nagyobb cégek, kisebb vállalkozások is vannak azon a listán, amelyen a NAV a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatókat tartja nyilván. Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből több mint 300 feketefoglalkoztató szerepel az összeállításban: ebből 110 miskolci székhelyű, 16 kazincbarcikai, 10-10 sajószentpéteri, illetve tiszaújvárosi, de Mezőkövesden, Mezőcsáton, Ózdon és Putnokon is vannak szép számmal olyan cégek, akik feketén foglalkoztatták alkalmazottaikat.


Autóbuszt, Mercit, sőt szolit is tök olcsón vehet most a NAV-tól

Majd 100 nyíregyházi feketefoglalkoztató van a NAV listáján – Mutatjuk!

Nyíregyháza – Nagyobb cégek, kisebb vállalkozások is vannak azon a listán, amelyen a NAV a feketefoglalkoztatókat tartja nyilván. Mi 96 nyíregyházi székhelyűt számoltunk, de azért fussa át ön is.
hirdetés