Durva balesetet úsztak meg a felboruló és fának ütköző kisbusz utasai

Akt.:
Baleset
Baleset
Fényeslitke – Két gépjármű karambolja okozott jelentős anyagi kárt Fényeslitke közelében, amikor egy kisbusz fának ütközve állt meg.

Az eddigi adatok szerint egy SEAT közlekedett a 4-es főúton Komoró felől Kisvárda irányába. Fényeslitkénél tisztázatlan okból az autó áttért a menetirány szerinti baloldalba, ahol egy szemből érkező ukrán rendszámú Mercedesnek ütközött. A karambol nyomán a Mercedes balra lesodródott az úttestről, a bal oldali árokba hajtott, végül egy fának ütközött. Az árokban pörögve kidöntött egy másik fát, majd az ütközés helyétől kb. 100 méterre hátuljával egy fának csapódva megállt. Az erőhatást jól ábrázolta, hogy a Mercedes karosszériája meghajlott és a teteje kettérepedt.

 

A SEAT az ütközés után irányából kitérve haladt a menetirány szerinti baloldalban, ahol végül megállt. Elképesztő szerencse, hogy a baleset következtében személyi sérülés nem történt. A záhonyi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. A teljesen összetört Mercedest autómentő állította “talpra” és szállította el. A mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat terelték. A mentés dél körül fejeződött be.

-Pusztai Sándor-
hirdetés