Durva: hetek óta nem történik semmi, óriási a gaz a belvárosban!

Durva: hetek óta nem történik semmi, óriási a gaz a belvárosban!
Durva: hetek óta nem történik semmi, óriási a gaz a belvárosban!
Nyíregyháza – A megyeszékhely kellős közepén szívbemarkoló látvánnyal kell szembesülniük minden nap a piacra járóknak, az arra sétálóknak, a művészetis diákoknak, a környéken élőknek.

Hiába az ígéret, az illetékesek szó szerint egyetlen fűszálat sem tettek arrébb a közterületen. Több panaszos olvasó kereste már meg a szerkesztőségünket, nem értik, hogy kinek jó a gazos környék elkeserítő látványa.

buza-3

Ettől már az is ideálisabb lenne, ha ott is parkoló épülne. Végső esetben pedig az első hó leplébe takarózhat a terebélyesedő fűtenger.Búzamező a Búza téren 2.0

Hűséges előfizetőnk a piaccsarnok környékén kapta lencsevégre, hogy az épülő parkoló mellett búzamezőt idézi a látvány a Búza téren – írtuk egy hete. Ma a helyszínen jártunk, és ezt tapasztaltuk…Búzamezőt idéző látvány a Búza téren

Olvasónk a piaccsarnok környékén kapta lencsevégre, hogy az épülő parkoló mellett búzamezőt idéz a látvány a Búza téren. Miközben a frekventált közterületek tisztítását, takarítását, fűnyírását kifogásolta, felhívta a rendőrség figyelmét arra, hogy a Behajtani tilos! táblát sokan nem veszik figyelembe, emiatt nagy a balesetveszély.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés