Durva videó az Orlandói lövöldözésről: épp a nightclub-ban kamerázott, amikor kitört a lövöldözés

Akt.:
Durva videó az Orlandói lövöldözésről: épp a nightclub-ban kamerázott, amikor kitört a lövöldözés
USA – Amanda Alvear a Snapchat-jére készített videót az éjszakai klubban, amikor Omar Mateen lövöldözni kezdett. Figyelem, felkavaró felvétel!

Forrás: mirror.co.uk


Orlandói lövöldözés – A tömegmészárlás elkövetője a világ legnagyobb biztonsági cégénél dolgozott

Washington – 2007 óta a világ legnagyobb biztonsági cégének számító G4S-nél állt alkalmazásban Omar Mateen, az ötven halálos áldozatot követelő orlandói lövöldözés elkövetője, és a férfi hivatalból hordott magánál fegyvert – közölte helyi idő szerint vasárnap a vállalat szóvivője.

Orlandói lövöldözés – Obama: ez terror- és gyűlöletcselekmény

Washington – Eleget tudunk ahhoz, hogy kijelenthessük: ez terror- és gyűlöletcselekmény – jelentette ki Barack Obama amerikai elnök, reagálva az orlandói melegbárban vasárnapra virradóra elkövetett, ötven halálos áldozatot szedő támadásra.

Orlandói lövöldözés – Az Egyesült Államok legsúlyosabb vérengzése, ötven halott

Washington – Az Egyesült Államok történetének legsúlyosabb tömegvérengzésévé vált az orlandói melegbárban vasárnapra virradóra elkövetett támadás: mint a város polgármestere bejelentette, a hatóságok ötven halálos áldozatra bukkantak és ötvenhárom embert ápolnak a kórházakban.

Orlandói lövöldözés – FBI: “jól szervezett” és “jól előkészített” volt

Washington – A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szerint a vasárnapra virradóra történt, mintegy húsz halottat követelő orlandói lövöldözés “jól szervezett” és jól előkészített” volt.
hirdetés