Durva videó: Fedélzeti kamera vette fel, ahogy egyszerre 4 tinit gázol el a zebrán a sofőr (18+)

Akt.:
Durva videó: Fedélzeti kamera vette fel, ahogy egyszerre 4 tinit gázol el a zebrán a sofőr (18+)
Oroszország – Egy szembejövő autó kamerája rögzítette a balesetet, amelyben egy figyelmetlen sofőr egyszerre 4 gyalogos tinédzsert gázolt el a zebrán. Mint kiderült, az autó vezetőjének még csak érvényes jogsija sem volt.

Az autóját hátrahagyva próbált a helyszínről menekülni a sofőr. Végül 5 perc múlva visszatért, ekkor a rendőrök le is tartóztatták. A férfi azt állította, a baleset pillanatában nem ő vezette a gépkocsit, de a fiatalok – akik mindannyian szerencsésen túlélték a balesetet – egybehangzóan állították, hogy ő volt a sofőr.

A vétkes sofőr 130 000 Ft-nak megfelelő bírságot kapott.

Forrás: borsonline.hu.


Videó: Brutális baleset! Fél tucat autót gyalult le fékezés nélkül egy kamion

Durva videót tettek közé egy amerikai balesetről: Illinois államban rögzítette egy autó fedélzeti kamerája a rémisztő balesetet, amelyben hat autót tolt egymásra egy robogó kamion Chicago közelében. A felvételeket elnézve ez nem is baleset volt, sokkal inkább tömegszerencsétlenség, amelynek csodák csodájára nem volt halálos áldozata.

Videó: Nem látta, hogy dugó van, borzalmas baleset a vége! (18+)

Az 55 esztendős litván Vygantas Stanulis állítása szerint csak egy pillanatra, de levette a tekintetét az útról, és a tájat kémlelte.
hirdetés