DVSC: gyógyító mezek árverésen

Akt.:
Tóvizi Petra meze is gazdára vár
Tóvizi Petra meze is gazdára vár - © Fotó: Matey István
Debrecen – Jótékonysági aukció kapcsán állt össze a Loki és a Győr.

A február 27-i DVSC Schaeffler–Győri Audi ETO KC meccset megelőzően a két klub hat mezt ajánl fel jótékonysági árverésre. Három győri és három DVSC-mezre lehet majd licitálni február 18. és 25. között, a befolyt összeggel egyenlő arányban támogatják a győri székhelyű LURKÓ Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítványt és a debreceni Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványt. Utóbbi közvetíti a DVSC-DLA 14 éves játékosa, a nemrég leukémiával diagnosztizált Vietorisz Áron részére az alapítvány számlájára célzottan érkező adományokat.

A győriek az egész csapat által dedikált Görbicz Anita, Eduarda Amorim és Stine Oftedal hivatalos mérkőzésmezét ajánlották fel, hazai oldalról szintén a teljes csapat által aláírt Vantara-Kelemen Éva, Kovács Anna és Tóvizi Petra-mezre lehet licitálni.

Mindegyik mez 50 ezer forintos alapárról indul, a licitlépcső 10 ezer forint. A mezekre e-mailben lehet licitálni az aukcio@dvsckezilabda.hu címen, az összeg és az adott mez megnevezésével (pl. Tóvizi, 70 ezer). A licitek aktuális állását itt tudják nyomon követni. A licitálás február 18-án, hétfőn 8 órakor indul, és február 25-én, 20 órakor ér véget.

HBN


Debrecen - A futballtársadalom felsorakozott a DVSC leukémiában szenvedő ifjú játékosa mögé. Mint arról beszámoltunk már, karácsonykor leukémiát diagnosztizáltak a DVSC-DLA 14 éves futballistájánál, Vietorisz Áronnál. A srác családja Debrecenben él albérletben, és az édesapja kénytelen volt felmo...

Debrecen - A jótékonysági gálán zsúfolásig megtelt vasárnap a Hódos. Minden várakozást felülmúlt az érdeklődés a vasárnap délután rendezett jótékonysági futballgála iránt, amelynek a zsúfolásig megtelt Hódos Imre Rendezvénycsarnok adott otthont. Az eseményen három csapat, a Kowalsky meg a Vega ze...
hirdetés