DVSC: keleti rangadó következik

Az augusztusi mérkőzésen
Az augusztusi mérkőzésen - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata november 10-én, szombaton délután fél háromtól Diósgyőrben vendégszerepel az OTP Bank Liga 14. fordulójában.

A két csapatnak ez lesz az 54. összecsapása az NB I-ben. A borsodiaknak nem igazán megy a Loki ellen, hiszen eddig mindössze 8-szor tudtak nyerni, 10 döntetlen és 35 vereség mellett.

A Diósgyőrhöz a nyáron nyolc új játékos érkezett, és ugyanannyi távozott, köztük a válogatott Ugrai Roland. Az eddig megszerzett pontok alapján a nyári játékosmozgás egyenlőre nem segített a miskolciakon.

A borsodi csapat a kiesés elől menekül, hiszen jelenleg az utolsó előtti helyen áll hat ponttal. Az eddigi 13 bajnokiból csak egyet tudott megnyerni (a Haladás ellen), háromszor döntetlent játszott és kilencszer kikapott.

A Loki és a DVTK a harmadik fordulóban már megmérkőzött egymással, akkor Tőzsér és Szécsi góljával 2-0-ra a debreceniek húzták be a három pontot a Nagyerdei Stadionban.

A keleti rangadóra a szurkolói kártyával rendelkezőknek a www.meccsjegy.mlsz.hu weboldalon érdemes elővételben megvenniük a belépőket, mert péntekig még 1500 forintba kerülnek. Szombaton már drágábbak lesznek a diósgyőri stadion vendégpénztárainál, amelyek fél kettőkor nyitnak.

Rendőri felvezetés is lesz

A rendőrség az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtóján, majd a felüljárón át megközelíthető Skoda autószalon előtt gyűjtőpontot állít fel az autóval érkezőknek. Innen negyed kettőtől lesz folyamatos rendőri kíséret a stadionig, majd a mérkőzés után ugyanígy vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton Mályi felől érkezőket a rendőrség a Miskolc tábla utáni gyűjtőpontnál várja.

A DVSC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll majd rendelkezésre.


Debrecen - Bódi Ádám, a DVSC középpályása az elmúlt hétvégén lejátszotta kétszázadik NB I-es mérkőzését. Bár a remélt hajdúsági győzelem elmaradt, a Loki egyik labdarúgójának biztosan emlékezetes marad a szombaton lejátszott Mezőkövesd Zsóry FC–DVSC (2–2) bajnoki találkozó: Bódi Ádámnak ez volt a...

Varga Kevin és Vadnai Dániel
Debrecen - Kövesden a győzelemhez minden játékosnak a topformáját kell hoznia – véli Varga Kevin. 2–2-es döntetlennel végződött a DVSC mezőkövesdi vizitálása az OTP Bank Liga 13. fordulójában. A matyó fővárosban egyik csapat sem mehet biztosra, hiszen gyors támadókból és stabil védelemből áll a g...
hirdetés