DVSC: két hétvége, két mérkőzés

DVSC: két hétvége, két mérkőzés
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC labdarúgócsapata a bajnoki szünet után ismét hazai pályán játszik, ráadásul a Nagyerdei Stadion egymás más után két fordulónak ad otthont.

Október 20-án, szombaton 17 órától a Paksi FC ellen, majd egy héttel később, október 27-én szintén 17 órától a Puskás Akadémia ellen lép pályára a Herczeg-gárda.

Az atomvárosiak jó formában vannak, hét forduló óta őrzik veretlenségüket, így a negyedik helyet foglalják el a tabellán, mindössze két ponttal a hetedik DVSC előtt.

A felcsúti gárda nyolc ponttal a kilencedik a bajnokságban, eddig kétszer hozták el a három pontot, amikor a Vidit és a Honvédot verték hazai pályán.

A Loki legutóbb a Fradi vendégeként izgalmas mérkőzésen 2-2-es döntetlent ért el a Groupama Arénában.

A mérkőzésekre már elővételben kaphatók a belépők online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, valamint személyesen a DVSC Ajándékboltban.


Debrecen - A DVSC 1-0-s győzelmet aratott a Kisvárda elleni edzőmérkőzésen. A magyar válogatott szerpelése miatt nem rendeztek bajnoki fordulót a hétvégén, de a debreceni együttes így sem maradt meccs nélkül, ugyanis szombaton délelőtt a szintén NB I-es Kisvárda otthonában lépett pályára edzőmérk...

Debrecen - Tizenegy hétnyi kihagyás után kezdhette el az edzéseket a csapattársaival Bényei Balázs, a Loki jobbhátvédje. A nyári felkészülés közepén, júliusban sérült meg súlyosan a debreceni jobbhátvéd, Bényei Balázs, a labdarúgó bokaszalag-szakadást szenvedett, és másnap meg is műtötték. Nyilvá...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés