DVSC: Mészáros Karol végleg a szombathelyieké lett

Akt.:
Mészáros Karol
Mészáros Karol - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Mint arról a Napló és a Hajdú Online is beszámolt már korábban, a Szombathelyi Haladás hetek óta szerette volna leigazolni a Loki középpályását, Mészáros Karolt. Csütörtökön sikerült megegyezniük a feleknek, így a labdarúgó két és fél évre aláírt a Vas megyei gárdához.

Mészáros Karol 2016 júniusában igazolt a DVSC-hez – írja a debreceni klubhonlap. Az őszi szezonban a Lokiban futballozott, de viszonylag kevés játéklehetőséget kapott, ezért 2017 januárjában kölcsönadták egy évre a Szombathelyi Haladásnak.

Az elmúlt napokban folyamatosak voltak az egyeztetések a két klub között, ugyanis a szombathelyiek igényt tartottak hosszú távon is a futballistára. A tárgyalások mostanra sikerrel zárultak, így Mészáros Karol végleg a szombathelyiek játékosa lett.

HBN


Máté Péter
Debrecen - Az exlokista Máté Péter még futballozna, de már a jövőjét tervezgeti, mentáltrénerként. Közös megegyezéssel szerződést bontott a korábban a DVSC-t 13 évig szolgáló Máté Péter és a Nyíregyháza Spartacus – adta hírül a piros-kékek honlapja. Mint a Szparinál írják, a labdarúgó hamarosan „...

Bukta Csaba
Debrecen - A 16 éves Bukta Csaba a Loki első csapatával készülhet. Az első csapattal kezdte el a felkészülést a saját nevelésű, mindössze 16 éves utánpótlás válogatott játékos, Bukta Csaba, aki szeretne élni a lehetőséggel. - Mondanom sem kell, mennyire megtisztelő számomra, hogy a nagyokkal e...
hirdetés