bulihimnusz!

2020.06.06. 09:40

Régi dal új köntösben

Josh bulihimnuszai még mindig népszerűek, most felfrissítette egy korábbi sikerdalát.

Forrás: youtube

Régi-új szerzeménnyel jelentkezett Szarvas József, művésznevén Josh: az Olyan más most az éj ismerős lehet a közönségnek, hiszen a zenész annak idején Juttával közösen már sikerre vitte a slágert.

Josh szívesen frissíti fel a régi számait, melyeket hol szólóban, hogy egy vendégművésszel közösen énekel el újra – most egyedül ragadott mikrofont.

Már készülnek az új dalok

– A régi verzió nagyon népszerű volt, és rengeteg levelet kaptam a közösségi oldalakon, melyben azt kérték tőlem, hogy készítsem el ennek is az új változatát – mondta el lapunknak Josh.

– Tavaly egy fellépésen előadtam ezt a dalt, a közönség visszajelzése pedig megerősített abban, hogy el kell készítenem az új változatot. Sokaknak ez egy újdonság, hiszen akik most húszévesek, még nem nagyon hallgattak zenét, amikor ez a szám kijött.

Ez a balkáni stílus, amit belepakoltam a hangszerelésbe, úgy tűnik, nagyon teszik a fiataloknak és a középkorosztálynak is – tette hozzá az énekes. Josh azt is elárulta, hogy jelenleg két olyan félkész dala várja, hogy meghallhassa a közönség, melyeket más előadókkal közösen énekel.

NA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában