DVSC: nem lesz könnyebb ez sem

Akt.:
Jobbról: Szatmári Csaba
Jobbról: Szatmári Csaba - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A Loki védője, Szatmári Csaba szerint az MTK is lesz olyan kellemetlen ellenfél, mint a Vidi volt egy hete.

Az elmúlt héthez hasonlóan ezúttal is pénteken lép pályára a DVSC futballcsapata, a piros-fehérek 20 órától (élőben a Hajdú Online-on) az újonc MTK-t fogadják a Nagyerdei Stadionban.

Nem ijedt nyusziként

Feczkó Tamás alakulata annak ellenére, hogy a nyáron került fel az OTP Bank Ligába, egyáltalán nem ijedt nyusziként kezdte a szezont: a fővárosiak négy fordulóból háromszor nyertek, csupán a Fradi tudta legyőzni őket. A 3. helyezett MTK mögött foglalja el pozícióját el a tabellán a DVSC, a hajdúságiak még veretlenek nyolc pontjukkal.

– Természetesen nagyon örülünk, hogy így indult a bajnokság számunkra – nyilatkozta a Naplónak a Debrecen védője, Szatmári Csaba. – Bár szerintem a Mezőkövesd és a Vidi elleni, döntetlenre végződött meccseket kicsit elrontottuk, de mi is bíztunk benne, hogy nem ragadunk be a rajtnál – jelentette ki a középhátvéd, aki remek teljesítményt nyújtott a múlt héten a Vidi elleni, idegenbeli 1–1 során.

Bosszantó volt úgy otthagyni két pontot, hogy a 91. percben kaptuk a gólt. Idegesek voltunk a lefújás után, de aztán megbeszéltük, miként lehetne a jövőben elkerülni az ilyesmit. Látatlanban lehet, hogy aláírtuk volna az ikszet a bajnok ellen, de mindegy is, ez már a múlt.”

– Örülök, ha úgy látta a Napló, hogy jól teljesítettem, bár én ezt annyira nem tudom megítélni, minden meccsen igyekszem a maximumot nyújtani. De az egész csapat jól játszott, tizenegyen küzdünk hétről hétre a pályán, vagyis nincsenek egyéni érdemek véleményem szerint – mondta „Szacsa”, majd rátért az MTK elleni kilencven percre.

Ön szerint mi lesz a DVSC vs. MTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

– Nem véletlen műve, hogy négy meccsből hármat megnyertek ebben az idényben. Abban a gárdában egytől egyig NB I-es labdarúgók játszottak akkor is, amikor a másodosztályban szerepeltek. Masszív, egységes csapatot látunk vendégül, nehéz meccsre számítok, ugyanolyan nehézre, mint amilyen a Vidi elleni volt. Ugyanúgy koncentrálnunk kell végig ahhoz, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot, mert nyilván ez a célunk – fogalmazott Szatmári Csaba.

Meg kell izzadniuk

A futballista hozzátette, hogy az este nyolc órás kezdési időpont kellemesebb, mint a délutáni. – Ilyenkor már legalább nem 30 fok fölött van a hőmérséklet, valamivel kellemesebb a klíma. De biztos, hogy ennek ellenére is meg kell izzadnunk pénteken.

TN


Ferenczi János (pirosban) ebben a szezonban még nem tudott megharcolni az ellenfelek támadóival, mert sérült volt
Debrecen - A DVSC labdarúgója, Ferenczi János több hetes kihagyás után abban bízik, hogy az MTK ellen szerepet kap. Rosszul kezdődött a nyári felkészülés, és éppen emiatt az őszi szezon is a Loki ballábas játékosa, Ferenczi János számára. Sőt, a tavasz sem úgy alakult, ahogyan elképzelte, hiszen ...

Debrecen - A Loki labdarúgócsapata augusztus 17-én, pénteken 20 órától játssza következő hazai bajnoki mérkőzését. A másodosztályból feljutó MTK Budapest érkezik a Nagyerdei Stadionba az OTP Bank Liga 5. fordulójában. Az újonnan felkerült együttes jól rajtolt, begyűjtötte a három pontot az Újpest...
hirdetés