DVSC-TEVA: Szima Gábor elégedett

Szima és Beránek
Szima és Beránek
Egy profi klubnál folyamatosan zajlik a játékoskeresés, így jöttek most a franciák is Debrecenbe.

A szezon elején többször is elhangzott a DVSC-TEVA illetékeseinek szájából, hogy majd decemberben várható nagy játékosmozgás, ám a héten két francia játékos érkezett próbajátékra a cívisvárosba.

Az edzőmeccsen bizonyíthatnak


Egy órával korábban
Változott a Loki csütörtöki programja: a DVSC-TEVA–FK Mladost Apatin
találkozó az előzetesen tervezett 17 óra helyett 16 órakor kezdődik majd.

Csütörtökön tehát az Oláh Gábor utcai stadionban 17 óra helyett 16 órakor
játszik edzőmeccset a csapat a szerb bajnokság meglepetéscsapatával, a
Crvena Zvezda mögött a második helyen álló újonccal, a Mladoszt Apatinnal.
A találkozón pályára lép majd a két francia próbajátékos, Florent Raimy
és Michael Mendy is.

Mint az élet minden területén, így egy futballcsapatnál is állandóan zajlik az élet; egy profi klubnál folyamatos a játékosmegfigyelés. Egész évben figyeljük, kik azok a játékosok, akik hasznára lehetnének a csapatnak, egy-egy labdarúgó megszerzése nem egyik napról a másikra történik – adott betekintést a DVSC-TEVA életébe a klub első embere, Szima Gábor.

Jelen esetben nem kimondottan posztra kerestünk játékosokat, hanem olyan fiatal tehetségeket nézünk meg, akik esetleg a jövőben hasznára lehetnek a Lokinak. Florent Raimy védőként és védekező középpályásként is bevethető, míg Michael Mendy inkább támadó középpályásként vehető számításba; mindketten 20 évesek, s az elmúlt hetekben a Bayern München amatőr csapatában voltak próbajátékon. Az elképzeléseink szerint mind a két labdarúgó pályára lép a szerb FK Mladost Apatin csapata ellen a csütörtökön 17 órától kezdődő edzőmérkőzésen. De a légiósok mellett a saját utánpótlásunkra is nagyon figyelünk, erre példa, hogy a Létavértes több játékosa is együtt szokott készülni a DVSC-TEVA csapatával.

Egyre jobbak vagyunk

A debreceni bajnokcsapat elnökét arra kértük, értékelje az új szakvezető, Miroslav Beránek eddigi ténykedését. – Maximálisan elégedett vagyok a cseh szakember eddigi ténykedésével; hajszálpontosan azt nyújtja, amit előzetesen elvártam tőle – mondta nem titkolt elégedettséggel a hangjában Szima Gábor.

Legyen bármi a számszerű eredménye Beránek munkálkodásának, úgy látom, tökéletes munkát végez a csapattal. Rengeteg edzést megnéztem, minden egyes tréningen érződik, hogy profi irányítja a gyakorlásokat, viszont a mérkőzéseken nagyon sok összetevője van annak, hogy mindig sikeresen vívjuk meg a találkozóinkat. Mérkőzésről mérkőzésre szemmel láthatóan fejlődik a gárda, s nem csak a játék különböző elemeiben, hanem fokozatosan erőnlétileg is egyre jobbak vagyunk.

B.N.
hirdetés