„Le a kalappal a játékosok és a közönség előtt”

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC vs. MTK (3-3) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Feczkó Tamás értékelte a látottakat.

Herczeg András: Nagyszerű mérkőzést játszottunk, sokat támadtunk, veszélyesen játszottunk, voltak helyzeteink. Három egyéni hibából kaptuk a gólokat, de lehetett látni a hozzáállást a futballistáimon, az utolsó pillanatig mentek előre, és sikerült is egyenlíteni. Mindkét csapat igazolta, hogy miért kezdte jól a bajnokságot, le a kalappal a játékosok és a közönség előtt. Nyerni szerettünk volna, de ma meg kell elégednünk a döntetlennel.

Feczkó Tamás: Megérdemelten egyenlített a Debrecen. Mérges vagyok a második gól miatt, 3–1-nél eldönthettük volna a mérkőzést, de visszahoztuk a meccsbe a Lokit, amely aztán jogosan egalizált. A kevesebb helyzetünkkel jobban sáfárkodtunk, mint a remekül játszó DVSC.


Debrecen - Továbbra is veretlen a DVSC, miután hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott az újonc MTK Budapest gárdájával a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának pénteki nyitómeccsén. OTP Bank Liga, 5. forduló: Debreceni VSC-MTK Budapest 3-3 (1-2) Nagyerdei Stadion, 4002 néző, v.: Berke ...

DVSC vs. MTK
Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 5. fordulójában a Debreceni VSC csapata az MTK Budapest együttesét fogadta pénteken 20 órától a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 5. forduló ...Sporthírek


hirdetés