Luxy

2019.06.20. 14:29

Útra fel, kényelmesen és trendin vakációzz!

Szín, harmónia és kényelem. Mit vigyünk magunkkal nyaralásra?

A nap bármely szakában jöhet a hűsítő fürdő

Bármilyen típusú nyári kikapcsolódásra indulunk a csomagunk tetemes részét a ruhák, cipők és a különböző kiegészítők teszik ki. Igaz, hogy érdemes becsempészni a bőröndbe egy elegánsabb nyári ruhát is, megadva a lehetőséget egy kis bulizásra. Ahhoz, hogy okosan tudjunk pakolni és divatosak tudjunk maradni a vakáció alatt is, mindenekelőtt az utazás céljához kell igazítanunk poggyászunkat – a Fashion Days stílusszakértője adott tippeket, hogyan tudunk nyáron is trendik lenni, legyen szó kirándulásról, városi kiruccanásról vagy vízparton töltött napokról.

Vízpart, medence, városnézés

A vízimádók első számú célpontja a tengerpart. A sziklás és kavicsos part, mint amilyenek például a horvát partszakaszok egészen más „felszerelést” igényelnek. A fürdőruha, a kavicsbiztos papucs, a törülköző, a kalap és a strandruha vagy egy szép strandkendő viszont minden típusú parton jó szolgálatot tehet. Idén nagyon divatosak a retró és az állatmintás fürdőruhák, valamint továbbra is hódítanak az egyrészesek és a magas derekú bikinialsók is. Praktikus, ha ezek az alapfelszerelések egy strandtáskába kerülnek a napvédővel, szalmakalappal – ajánlja a stílusszakértő.

A nap bármely szakában jöhet a hűsítő fürdő

A városi kirándulások egyik legfontosabb kiegészítője a kényelmes cipő vagy szandál. Az idén különösen divatosak a magasított talpú sportcipők és a pántos sportszandálok. A talp kiképzése szempontjából viszont az egyik legjobb megoldás a sneaker, amelyek ebben a szezonban vibráló színekben, különleges anyaghasználattal jelentek meg. Bátran kombinálhatóak egy lenge, csinos nyári ruhával, népszerűek még a retró stílusú kánikularuhák, a különböző csomókkal, kendős megoldásokkal díszített darabok, valamint a selymes, szaténos anyagok, amelyek kellemes viseletet biztosítanak a legforróbb napokon is. A nyári kellékek közül a napszemüveg nem maradhat otthon, a keskeny formájú már a múlté, a nagy, sportos ’90-es évek hangulatát keltő és a futurisztikus darabok hódítanak.

Könnyű és kényelmes ruhák kerüljenek a poggyászba!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában